Medlemsfordeler

Tilskudd til arrangementer

Du kan søke foreningen om støtte til geocachingrelaterte tiltak, for eksempel eventer. Dette gjør du ved å kontakte oss og fortelle litt om hva du planlegger. Den eneste gjenytelsen vi ønsker, er å bli nevnt som sponsor, samt for geocachingeventer at skiltet vårt med teksten «Dette eventet støttes av GeoBergen» blir plassert synlig på eventstedet.

Lån av foreningens eiendeler

GeoBergen eier blant annet 10 Garmin GPS-er av 3 ulike typer, en buttonsmaskin, batteridrevet høyttaler/mikrofon og et partytelt på 3 x 6 meter.

Rabatt hos GeoSport

Nettbutikken geosport.no har et stort vareutvalg primært innen geocachingrelaterte produkter, men også generelt turutstyr og klatreutstyr. I tillegg er det her du får tak i GeoBergen-profileringsartikler, som t-skjorter og hoodier. Som GeoBergen-medlem får du følgende rabatter:

  • Ca. 20 % rabatt på klatreutstyr fra Petzl og Beal
  • Ca. 10 % rabatt på varer fra Groundspeak («offisielle» geocachingprodukter)
  • Ca. 15 % rabatt på andre varer, inkludert annet klatreutstyr.

Rabattene gjelder ikke på profileringsprodukter, allerede rabatterte varer, og rabatten kan være noe lavere på enkelte artikler med lav dekning. Kontingenten må være betalt når kjøpet gjennomføres for at rabatten skal gjelde.

Stemmerett på årsmøter

Alle medlemmer som er 16 eller eldre, har stemmerett på foreningens årsmøter.

E-postadresse under geobergen.no

Man kan få en e-postadresse under geobergen.no, for eksempel nick@geobergen.no. E-postkontoen kan brukes både i e-postprogrammer som Outlook og Thunderbird og via et webgrensesnitt.

Rite-in-rain-logger

GeoBergen har laserskriver og rite-in-rain-papir. Medlemmer kan få skrevet ut et loggark på rite-in-rain-papir uten kostnad årlig. For eventuelt større kvanta, må vi få dekket inn materialkostnadene. Ta kontakt med foreningen for et tilbud.

Eventlokaler

Foreningen er registrert i frivilligregisteret. Dette gir gratis tilgang til en del kulturlokaler i Bergen kommune. Medlemmer som trenger lokaler til et event, kan kontakte styret for hjelp til å reservere slike. Foreningen blir ansvarlig leietaker og minst ett styremedlem vil derfor måtte være til stede. Som gjenytelse ønsker vi å bli nevnt som sponsor i eventbeskrivelsen.

Buttons

Alle medlemmer får en GeoBergen-button med nicket sitt (eller ønsket navn) på. I tillegg får man medlemspris på kjøp av buttons, noe som f.eks. kan være aktuelt som premie i challenge-cacher eller som FTF-premier.

Medlemspriser

Foreningen har av og til eventer hvor det inngår servering. Da vil det som regel være én pris for medlemmer, og en høyere for ikke-medlemmer. Også hvis foreningen i fremtiden selger for eksempel coiner eller klesplagg, vil det være rimeligere for medlemmene.